Starity

Robert Sean Leonard a Broadwayen szerepel

2011. április 27. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Doktor House című sorozat onkológusa, Robert Sean Leonard a Born Yesterday című Broadway-darabban játszik Jim Belushival és Nina Ariandával. A premier április 24-én, vasárnap volt.

hirdetés
Robert Sean Leonard a Broadwayen szerepel

Hivatalosan 14-én, pénteken ért véget a Doktor House 7. évadjának forgatása (a TV2-n most lesz az évad 9. epizódja), és azóta nem csak Hugh Laurie tölti teljesen mással a napjait. Robert Sean Leonard (Dr. Wilson) március óta ingázott Los Angeles és New York között, hogy le ne maradjon a sorozat forgatásáról, és közben ott lehessen a Born Yesterday című darab próbáin is.

A premierre most vasárnap került sor a Cort Theatre-ben, amelyet egy afterpartyval pecsételték meg.

Mivel a Doktor House 8. évadjának forgatása nyár közepén kezdődik (ha lesz egyáltalán 8. évad), és akkor még javában műsoron lesz a darab, Robertnek valószínűleg ki kell majd hagynia az első pár epizódot. A 7. évad utolsó pár részét illetően: „A sorozat készítői eszméletlenül alkalmazkodóak és kedvesek voltak. Átszerveztek pár dolgot, és valószínűleg kevesebb szerepet írtak nekem az utolsó epizódokra” –mondta Leonard.

Nem meglepő, hogy most ilyen feladatot vállalt, hiszen Robert Sean Leonard (röviden: RSL) mindig is a színházi munkáiról volt híres. A The Invention of Love című Tom Stoppard-darabért 2001-ben Tony-díjat is nyert a Legjobb színész kategóriában. Ezenkívül még kétszer jelölték (1993-ban és 2003-ban) a neves színházi díjra.

A Born Yesterday rendezője egyébként a Tony-díjas Doug Hughes. A szinopszis szerint: „Időtálló történet egy nem is olyan buta szőkéről, a nem túl őszinte, ám brutális pasijáról, és az értelmes riporterről, aki segít a szőkének felfedni néhány mocskos titkot Washingtonban.” A főszerepben Nina Arianda (Midnight in Paris) és Jim Belushi (Jim szerint a világ) áll RSL mellett.

A darab történetéről illetve további szereplőiről a hivatalos oldalon lehet tájékozódni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek