Starity

Csütörtökön érkezik a Judas videoklipje

2011. május 02. 12:12   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga április 15-én jelentette meg új dalát, a Judast, ami már megjelenése napján nagy sikereket ért el. Az énekesnő korábban elárulta, hogy ő maga rendezte a számhoz készült videoklipet.

hirdetés
Csütörtökön érkezik a Judas videoklipje

A Grammy-díjas énekesnő április elején forgatta le a legújabb számához készült kisfilmet, ami a pletykák szerint 10 millió dollárba került. Azóta kiderült, hogy a videóban Gaga Mária Magdolnát alakítja, míg Júdás szerepét Norman Reedus játssza. Emiatt a bibliai koncepció miatt a Katolikus Egyház már a bemutatás előtt bírálta a klipet. Gaga először a The  Ellen DeGeneres Show-ban mutatta be élőben a dalt és a koreográfiát, ami a klipben is látható lesz majd. 

Az extravagáns énekesnő minden héten megjelenő videonaplójában mondta el, hogy a Judas kisfilmje ezen a héten jelenik meg, az Interscope Records pedig bejelentette, hogy május 5-én az American Idolban lesz a premier.

A mai napon jelent meg az E! News-csatornán a Judas-klip rövid előzetese és végleges megjelenési dátuma is: csütörtökön debütál 11.30-kor (magyar idő szerint 17.30-kor).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek