Starity

Még várat magára a hercegi nászút

2011. május 03. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az újdonsült házasok, Vilmos herceg és Katalin hercegnő körülbelül két hét múlva indulnak csak el a nászútjukra, miután a herceg megkapta az eltávozási engedélyét.

hirdetés
Még várat magára a hercegi nászút

Ugyan az esküvő április 29-én, pénteken zajlott le, s az is nyilvános volt, hogy az azt követő hétvégét a pár még az Egyesült Királyságban – vélhetően II. Erzsébet királynő skóciai nyaralójában – tölti, a nászút helye még mindig államtitok, s vélhetően jó pár napig még az is marad. Maga Katalin hercegnő sem tudja még, hogy férje, Vilmos hova viszi, ám a Clarence házból kiszivárgott információk szerint valahova az Indiai-óceán térségébe, feltehetően a Seychelle-szigetekre. Az utazás költsége 10 és 15 millió forint között mozog – melyet még nem tudni, hogy ki fog fizetni – mindez eltörpül a 15 milliárdos esküvő mellett. 

Prince Wiliiam ma ismét munkába állt a királyi légierőnél, s csak akkor utazhatnak el, ha a felettese hivatalosan is megerősíti az eltávozási kérvényét.

Egyébként Prince William és Kate Middleton nem kötöttek házassági szerződést, ami azt jelenti, hogy egy esetleges váláskor a hercegné a rangját, és az ő királyi fensége megszólítást is megtarthatja, illetve öt év házasság után minden közösen szerzett vagyon fele neki járna. Reméljük, erre nem kerül sor, és tragédiamentes, teljes, boldog életük lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek