Starity

Angyali új sorozat a The CW-n

2011. május 03. 13:01   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges Lauren Cohant legtöbben a Supernatural és a The Vampire Diaries című sorozatokból ismerhetjük, ám most saját sorozatot kapott.

hirdetés
Angyali új sorozat a The CW-n

A The CW amerikai tévécsatorna tudja, mivel fogja meg nézőit. Bár annak idején, mikor a Supernatural című sorozatot kiötlő Eric Kripke azzal állt a csatorna vezetői elé, hogy angyalokat kíván hozzáadni a sorozat mitológiájához, a vezetőség ellenezte az ötletet, később mégis beadták a derekukat, most pedig  külön angyalos sorozat indul a lények nagy sikerére való tekintettel.

Az új show címe Heavenly lesz, és bár a készítők eredetileg Katie Cassidyt szerették volna a szerepre, de úgy tűnik, Katie-nek is elege lett abból, amit a The CW az utóbbi időben művelt vele: nem elég, hogy annak idején a Supernaturalben kevesebb epizódban tért vissza, mint az az eredeti szerződésben állt (hála a forgatókönyvírók sztrájkja miatt csupán 16 részesre sikeredett évadnak), de tavaly még az ő főszereplésével futó Melrose Place 2.0-t sem rendelték be második évadra az alacsony nézettség miatt (persze, hogy alacsony volt a nézettség, semmi reklámot nem kapott gyakorlatilag). A SpoilerTV.com értesülései szerint azonban a 2011–12-es idényre készülő új természetfeletti sorozatnak, a Heavenly-nek (magyar fordításban 'Mennyei') női főszerepét is Katie-nek szánták, aki azonban visszautasította a felkérést.

Nem is csoda, ugyanis a történet alapján a show csupán a Supernaturalben futó, nagy népszerűségnek örvendő angyalmitológiás szál sikerét próbálja meglovagolni, mivel a történet szerint egy, a földre érkezett exangyal egy ügyvédnő mellé szegődik, hogy míg a hölgy az ügyfeleit próbálja megmenteni, addig ő a kliensek lelkének épségéről gondoskodjon. Érdekesség egyébként, hogy az eredetileg Katie-nek szánt szerepet nem más kapta, mint supernaturales exkolléganője, az azóta a Chuckban és a The Vampire Diariesben is feltűnő Lauren Cohan, aki számára nagy valószínűséggel ez a sorozat hozhatja meg a nagy áttörést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek