Starity

VV4: újra benépesült a villa

2011. május 04. 10:10   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az előző széria játékosai lepték meg a Való Világ 4 finalistáit hétfő délelőtt. A meglepetésvendégek összesen négy napig maradnak.

hirdetés
VV4: újra benépesült a villa

Miután vasárnap este lecsengett Éva és Anikó párbaja – melyről győztesként a törtető tért vissza –, csak egy éjszakára hagyták egyedül a műsor szerkesztői a finalistákat – Alekoszt, Évát és Jerzyt –, hiszen reggel három új lakó költözött be.

A reality előző évadjából, a Való Világ 3-ból ismert Milo, Anett és Ágica népesítették be a luxusbörtönt. A finalisták nagyon örültek az exjátékosoknak, és hamar összeszoktak, nevetve beszélgettek.

Talán a nőcsábász Alekosz volt az, aki a legjobban örült a „felhozatalnak” – a két szöszit egész nap körülugrálta és bókokkal halmozta el. Még éjszaka is megpróbált bebújni Anett és Ágica ágyába, de nem ért el náluk sikereket. A lányok jót nevettek az okostojás próbálkozásain, aki mindent bevetett annak érdekében, hogy meghódítsa legalább az egyik lány szívét – bár az internetes szavazásból kiderült, hogy a nézők többsége szerint végül mindkét lány beadja a derekát.

Az exvillalakók nem hosszú időre érkeztek, hiszen négynapos ottlét után, csütörtökön már búcsúznak is a műsortól. Az új lakók beköltözéséről készült videót a Való Világ hivatalos oldalán lehet megnézni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek