Starity

Cameron Diaz nem hisz a házasságban

2011. május 14. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cameron Diaz is azon a hírességek táborát erősíti, akik nem hisznek a házasságban – derült ki egy minap elkészített interjúból.

hirdetés
Cameron Diaz nem hisz a házasságban

Cameron a Maxim magazinnak adott interjút, melyből többek között az is kiderült, hogy mégis Alex Rodríguezszel jár, s a szakításuk nem volt végleges. Cam azt is kifejtette, hogy szerinte a házasság haldokló intézmény – és nem csak Hollywoodban: „A házasság haldokló intézmény. Úgy gondolom, hogy fel kell állítani a magunk szabályait. Nem hinném, hogy olyan kapcsolatban kellene leélnünk az életünket, ami régi hagyományokon alapszik, s a mai világhoz már egyáltalán nem passzol.”

Tehát a színésznő a modern dolgokban hisz, ez már világos, na de mi van akkor, ha élete szerelme mégis letérdel elé, és megkérdezi, hogy hozzámenne-e? Hiszen erre talán van esély, ugyanis kedvesét áprilisban lencsevégre kapták, miközben jegygyűrűket nézegetett. Lehet, hogy mégsem kerül lánykérésre sor, főleg ha Alex olvassa az interjút a magazinban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek