Starity

El fantasma de Elena - már forgatnak!

2010. június 09. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az El fantasma de Elena a Telemundo idei nagy telenovella-durranásának ígérkezik. Humberto 'Kiko' Olivieri egy igazi szellemsztorival készül. Lesz sikoly, rettegés és szerelem is, na meg persze népszerű színészek.

hirdetés
El fantasma de Elena - már forgatnak!

A Telemundo egyik legismertebb producere újabb nagy dobásra készül. Ezúttal az El fantasma de Elena c. novellán ügyeskedik, mely egy igazi szellemsztori. Aki szereti a thrillereket és a telenovellákat örülhet, a sztori ugyanis ezen két műfajból fonódik össze. A főhősnő neve nem kétség már, ez lesz Elizabeth Gutierrez nagy visszatérése. De szerepet kapott Katie Barberi (Szeretni bolondulásig), aki az egyik főgonosz lesz, valamint a Televisatól átigazoló Ana Layevska (Kedves ellenség) is, aki Elena szellemeként lesz látható. Bár korábban már biztosan állították, hogy a férfi főhős Segundo Cernadas lesz, a Wikipédia - ami köztudottan nem a pontos információiról híres - szerint Juan Pablo Raba (Édes dundi Valentina) alakítja Eduardot. A társaság nem erősített meg semmit, egy viszont biztos: hétfőn, vagyis június 7-én elkezdték forgatni a telenovellát. Ezt maga Katie Barberi jelezte a twitteren!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek