Starity

Harry herceg ismét szingli

2011. május 17. 19:07   |   Szerző: heyitsamyMT

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vörös trónörökös 7 évig tartó kapcsolata a zimbabwei származású civil lánnyal megannyi szakítás és egymásra találás után egyszer s mindenkorra lezárulni látszik.

hirdetés
Harry herceg ismét szingli

Vilmos és Catherine hercegnő késő áprilisi esküvőjén ugyan még részt vett a lány, s másnap hajnalban a fiatalabbik herceggel távozott, mára ismét különválltak útjaik. A szakítás oka a kékvérűséggel járó örökös felhajtás, feszültség, áldozatok sora. Chelsy ugyanis rájött, nem becsülheti saját szabadságát egy szerelem alá.

A pár egyik barátja így nyilatkozott: „Annak ellenére, hogy erős érzéseket táplálnak egymást iránt, Chelsynek el kellett hagynia Harryt. Igazán sokáig voltak együtt, a következő lépés az esküvő lett volna.”

Az afrikai származású szőkeség valódi boldogsággal jelent meg a kézfogón, ám a ceremónia, az előkészületek lezajlása során, átgondolta a dolgokat. A cambridge-i hercegnő cím nem elég impozáns ahhoz, hogy elveszítse függetlenségét, örökös nyomás alatt élje élete javát.

„A mennyegzőre valóban örömmel kísérte el Harryt, mint a párja, ám már akkor tudta, mit kell cselekednie. Megmondta a hercegnek, nem egymásnak valók, más utakon kell folytatniuk életüket. Nehéz döntés volt mindkettejük számára, még mindig szeretik egymást” – írja a Grazia magazin.

Egy másik forrás így szól: „Harrynek Chelsy élete szerelme, odáig van érte, de elfogadja, s tökéletesen megérti a döntését.”

Ha ezek az új utak valaha a jövőben találkozni is fognak, mint már annyiszor az elmúlt 7 évben, az nem most lesz. A 25 éves lány ugyanis bőszen tervezgeti nyarát, melyet kizárólagosan barátaival szeretne tölteni. Üdülések, Európát bebarangoló kirándulások – Harry nélkül. Majd ahogy ismét beköszönt az ősz, minden idejét karrierjének szenteli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek