Starity

Eltitkolta törvénytelen fiát Schwarzenegger

2011. május 18. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas botrány ütötte fel a fejét Hollywoodban: kiderült, hogy Arnold Schwarzeneggernek fia született egy eltitkolt kapcsolatból.

hirdetés
Eltitkolta törvénytelen fiát Schwarzenegger

Néhány nappal azután, hogy Schwarzenegger bejelentette válását, kiderült, hogy Kalifornia exkormányzójának törvénytelen gyermeke született egy korábbi viszonyából.

A Terminátor sztárja az elmúlt tíz évben hordozta magával ezt a titkot, ugyanis románcba keveredett egyik alkalmazottjával, aki több mint két évtizedig szolgálta a családot. A nő – amint megtudta, hogy terhes – azonnal elhagyta a birtokot, és nyugdíjazását kérte.

Schwarzi családja pedig romokban hever: a színész neje Oprah Winfrey-nek mesélt a fájdalmas időszakról, és fia annyira kikészült, hogy eldöntötte, megválik vezetéknevétől, így Patrick Schwarzenegger helyett ezentúl Patrick Shriverként lesz ismeretes.

A színész pedig nyílt közleményt adott, melyben elmondta, rendkívül sajnálja az esetet: „Miután elhagytam a kormányzói széket, tudattam a feleségemmel a félrelépésemet, ami több mint tíz évvel ezelőtt történt. Megértem és megérdemlem az ő és a családom érzéseit. Erre nincs bocsánat, vállalom a felelősséget a fájdalomért, amit okoztam nekik. Bocsánatot kéret Mariától, a gyermekeimtől, a családomtól. Igazán sajnálom.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek