Starity

Madonna 13 éves lánya címlapsztár!

2010. június 09. 20:08   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lourdes ahogyan idősödik, annál inkább sok hasonlóság van közte és a popikon édesanyja között. A 13 éves lány most a német Quality magazin júliusi címlapján szerepel.

hirdetés
Madonna 13 éves lánya címlapsztár!

A 13 éves lány most először szerepel a címplapon. Lehet, hogy egy napon még az anyját is lekörözi, elvégre nem olyan régen íratkozott be egy New York-i dráma iskolába, ahová nem csak Lourdes, hanem a többi menő színész is járt, többek közt Sarah Jessica Parker, Macaulay Culkin és Scarlett Johansson.

Egyébként Lolát (Lourdest) nem csak a színészkedés érdekli, a divat, a környezetvédelem és a festészet is foglalkoztatja és ha anyukája engedi, akkor az éneklésbe is belekóstol.

Nem lehet könnyű neki, hiszen egy popikon lánya, ráadásul korábbi képeken még bajusszal és összenőtt, dús szemöldökkel lehetett látni. Igaz minden anyagi vágya teljesül majd, viszont az ilyen sztárpalántákra állandóan rá vannak kapcsolva a kamerák és minden cselekedetét sőt még hajszála görbülését is milliók követik.

Hát, sok Sikert Lourdes! ;)

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek