Starity

Penélope Cruz imád anya lenni

2011. május 19. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szépséges spanyol színésznő, Penélope Cruz imádja kisfiát, és mindennél jobban szeret anya lenni.

hirdetés
Penélope Cruz imád anya lenni

Penélope Cruz és Javier Bardem közös kisfia idén januárban jött világra, s a színésznő és férje a Leo Encinas nevet adták neki. Penélope az anyaságot nem tudja semmihez sem hasonlítani, s azt is elmondta, hogy nagyon boldog volt gyermeke születése miatt. „Abban a pillanatban megváltozol. Nehéz elmagyarázni, mert olyan nagyon mélyek az érzések. Egy biztos: a legcsodálatosabb dolog, amit valaha éreztem.”

Pen karrierjét is újraértékelte: felröppentek olyan pletykák is, miszerint nem vállal jó darabig forgatást, ám végül a Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című filmet mégis bevállalta, illetve ezen kívül is van pár másik projektje is. A színészet szüneteltetése helyett pedig úgy döntött, hogy inkább a felkérések közül válogat majd, és nem dolgozik a jövőben olyan intenzitással, mint eddig: „Olyan keményen dolgozni, ahogy eddig tettem, már nem elképzelhető. Kevesebbet fogok dolgozni, és örülök, hogy így döntöttem. Különben is, maga a munka szerez nekem boldogságot, nem pedig az általa megszerzett díjak.”

Ezek szerint nem kell hiányolnunk huzamosabb ideig a kalózkodós kaland után sem, hiszen fel-felbukkan majd a vásznon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek