Starity

Eva Mendes operaénekes lesz

2011. május 24. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Randiguru sztárja a vígjátékok után ismét egy drámában tűnik fel. Ezúttal a híres operaénekesnő, Maria Callas személyiségét viszi a filmvászonra.

hirdetés
Eva Mendes operaénekes lesz

Eva Mendes még be sem fejezte készülő filmjét, máris leszerződött egy másikra: a Greek Fire című életrajzi drámában a híres operaénekesnőt, Maria Callast fogja alakítani.

A könyvadaptációból készült film a világsztár viharos szerelmi életét fogja vászonra vinni. A forgatókönyv már el is készült, és a munkálatokat a See If I Care befejezése után elkezdik.

„Julian Fellowes írt egy forgatókönyvet kifejezetten nekem Maria Callas és Onassis kapcsolatáról. És ha Julian ír nekem valamit, arra nem lehet nemet mondani” – mesélte Mendes a Daily Expressnek.

A Mariáról szól életrajzi könyvek, valamint a forgatóköny elolvasása után a színésznő bevallotta, teljesen odavan Callas személyiségéért, és alig várja, hogy elkezdődjenek a munkálatok.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek