Starity

Újabb Schwarzenegger-gyerekek kerülnek elő?

2011. május 24. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most már nemcsak a bulvársajtó, hanem sok amerikai színésznő – többek közt Jane Seymour – is azt állítja, újabb Schwarzi gyerekek kerülhetnek elő.

hirdetés
Újabb Schwarzenegger-gyerekek kerülnek elő?

Miután kiderült, hogy Schwarzeneggernek eltitkolt gyermeke van egy takarítónőtől, és neje felfogadta Hollywood legjobb válóperes ügyvédjét, a média folyamatosan a család nyomában van. A rosszmájúak azt állítják, újabb eltitkolt csemeték kerülhetnek elő, Jane Seymour pedig biztos abban, hogy a színésznek még több titkos viszonya volt.

A Vak-randi és az Ünneprontók ünnepe színésznője amellett, hogy évek óta él Arnold Schwarzenegger szomszédságában, nyíltan kijelentette, hogy elő fog kerülni még néhány szaftos dosszié a színész életéből, mivel számára köztudott, hogy csalta a nejét.

„A legkevésbé sem lepett meg. Amint hallottam, hogy bejelentették a válásukat, egyből tudtam, hogy miről van szó. Abból ítélve, amit én tudok, hamarosan sok érdekesség láthat még napvilágot erről az ügyről. Én két másik gyermekről is tudok” – nyilatkozta a brit színésznő az Entertainment Weeklynek.

Így vagy úgy, annyi bizonyos, hogy Schwarzenegger neje, Maria sikerrel jár Laura Wasser segítségével, hiszen ő a legrátermettebb ügyvéd a hírességek körében, s a hírek szerint több mint 100 millió dollár ütheti a markát a válással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek