Starity

Eva Mendes nem hisz a házasságban

2011. május 28. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szellemlovas sztárja elárulta, szerinte a házasság rendkívül személytelen, és nem éri meg férjhez menni.

hirdetés
Eva Mendes nem hisz a házasságban

A Volt egyszer egy Mexikó sztárja, Eva Mendes elárulta, szerinte a házasság teljesen felesleges, és nem érti, miért házasodnak az emberek. Talán ez az oka, hogy még nem került gyűrű a színésznő ujjára, mivel kedvesével, George Augustóval nagyjából tíz éve él boldog párkapcsolatban.

„Ez az egész ceremóniadolog már egyáltalán nem privát. Mindenfelé különböző esküvői műsorokat látok több tucat tv-csatorna közvetítésével, és már rég nem arról szól, amiről szólnia kellene. Régimódi lány vagyok, és hiszek az összetartozásban, de egy darab papír nem jelent semmit” – árulta el Mendes Chelsea Handler talkshow-jában.

A színésznő azt is elmondta továbbá, szerinte rendkívül szexi, ha két ember nem házasodik össze: „Igazából úgy vélem, nagyon szexi, ha valaki a hatvanas éveiben elmondhatja, hogy »Ő itt a barátnőm!«. Ez fiatalos, de a férj és feleség kifejezések már egyáltalán nem azok.”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek