Starity

Adele nem adja el magát

2011. május 28. 12:12   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába ostromolják a legnagyobb cégek különféle reklámajánlatokkal a brit énekesnőt, Adele-t, ő visszautasítja azokat. Nem akar Twittert használni, és még óriási összegekért sem hajlandó fesztiválokon játszani.

hirdetés
Adele nem adja el magát

Adele karrierje az elmúlt hónapokban hihetetlen mértékben ível fölfelé. Második stúdióalbuma, a 21 lett a legjobban fogyó digitális lemez az Egyesült Királyságban, emellett pedig Amerikában is szép sikereket ér el. Így nem is csoda, hogy egyre több ajánlattal keresik meg az énekesnőt, ám ő ezeket elutasítja. Egy interjúban Adele elárulta, hogy nem akarja magát eladni, és lenézi azokat az előadókat, akik pénzügyi haszonért használják ki a rajongóikat.

Úgy gondolom, gyalázatos, mikor eladod magad. Minden attól függ, hogy milyen előadó akarsz lenni, de én nem akarom, hogy a nevem valamilyen márka közelében legyen.

Az énekesnő egyébként minden stratégiai találkózóra elmegy, és minden döntést személyesen hagy jóvá.

Adele emellett pedig elutasítja azt a marketingfogást, miszerint a lemezkiadó újra megjelenteti az albumot extra számokkal, csak hogy a rajongók kétszer megvegyék ugyanazt.

Nagyon dühüs voltam, mikor ezt megcsinálták a debütálóalbumommal, a 19-nal. Nemet mondtam, de ők megis megtették. Kirabolják a rajongóidat.

Ezenkívül azt is kijelentette az énekesnő, hogy nem fog fellépni fesztiválokon, hiába ajánlottak neki hatalmas összegeket.

Nem fogok fesztiválozni. A hatalmas közösség gondolata megiijeszt. Meg úgy gondolom, a zenéim sem illenének oda. Túl lassúak.

És arra a kérdésre, hogy mit fog csinálni nyáron, Adele csak ennyit válaszolt:Brockwell Parkban fogok ülni a barátaimmal, és almabort fogunk inni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek