Starity

Pippa Middleton szépségkilinikát nyit?

2011. május 28. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angliában egyre jobban tombol a Middleton-láz – Kate és Pippa is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

hirdetés
Pippa Middleton szépségkilinikát nyit?

Pippa Middleton a királyi esküvő után egyre nagyobb népszerűségre tett szert – a 27 éves hölgyé lehet akár az év feneke is, illetve a férfiak is egyre nagyobb számban lengik körül.

A szépségklinika egy új opció lehet, hiszen a fiatalabbik Middleton-lány hátsó fele immáron kezd kultusszá válni. Ugyan a klinikát nem saját vállalkozásként nyithatná meg, ám arcát adhatná az egyik már meglévőnek. Míg évekkel ezelőtt mindenki szeretett volna úgy kinézni, mint Jennifer Lopez, Beyoncé vagy Jessica Alba, addig manapság inkább Pippára hasonlítanának az angolok, és a külföldiek is.

Lesley Khan, az egyik londoni klinika orvosa elmondta, hogy míg pár évvel ezelőtt a nők Jennifer Lopez-féle feneket szerettek volna, addig ma sorban állnak olyanért, amilyen Pippának van: formás, ám emellett nem túl nagy.

Szike nélkül is elérhető a 27 éves hölgyéhez hasonló adottság: állítólag a pilatest és a jógát helyezi előtérbe, amiatt van olyan teste, amiért ezrek írigylik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek