Starity

Miley szerint mindent mértékkel!

2010. június 12. 15:03   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus arról nyilatkozott, hogy szerinte mi a helyes, mi a helytelen. Úgy tűnik, ő nem hajt a következő Lindsay Lohan címre.

hirdetés
Miley szerint mindent mértékkel!

Miley nem szeretne csalódást okozni régi és új rajongóinak, ezért úgy gondolta, megosztja a világgal elveit:

„Hogyha egy klubban táncolok és jól érzem magam, nem akarom, hogy majd mindenki automatikusan azt gondolja, hogy részeg vagyok vagy be vagyok tépve. Sosem leszek ilyen, és amíg ehhez tartom magam, addig minden oké lesz. [...] Persze azt nem mondom, hogy soha egy kortyot sem fogok inni, mert hazugság lenne. Mindennek megvan a maga módja - mértékkel mindent lehet.”

Talán csak nem hallott a "Részeg fellépés" cikkekről? Azért mégis ez az "elengedem magam-tánc" nem biztos, hogy vonaglással kéne hogy kezdődjön, és más nőkkel való csókolózással kellene végződnie. Talán néha kissé túl lősz a célon, Miley! Vigyázz magadra, mert pár év múlva lehet, hogy a rehabon kötsz ki!

De maradjunk annál, hogy Miley betartja igéretét, és jó kislány lesz. Bár, ahogyan mostanság viselkedik, nem biztos, hogy képes lesz visszafogni magát. Minden esetre reménykedjünk! Ne változtass a véleményeden, Miles!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek