Starity

Bárbara Mori ismét az RTL Klubon

2011. május 30. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rubí, az elbűvölő szörnyeteg című telenovella igen sok ember kedvence lett. A RTL Klub pedig ezt kihasználva újra a műsorára tűzi a sorozatot.

hirdetés
Bárbara Mori ismét az RTL Klubon

Rubí története a tavalyi évben több mint egymillió nézőt ültetett le naponta az RTL Klub képernyői elé. Aki akkor valamiért nem tudta megnézni, vagy már nem bírja ki a gonosz főhősnő nélkül, az újra nyomon követheti a sorozatot, hiszen május 31-étől reggel 9.05-től kezdődően újra képernyőre tűzi az RTL Klub.

Aki esetleg lemaradt a történetről, azoknak itt van egy rövid bevezető: Rubí (Bárbara Mori) gyönyörű, és ezzel ő is tisztában van. Amikor megtudja, hogy nővére, Cristina (Paty Díaz) – aki egyetemi tanulmányait fizette –, munkanélküli lett, úgy dönt, hogy a szépségét fogja felhasználni arra, hogy pénzhez jusson, és bármit megtesz, hogy a szegénységből ki is másszon. Hamar meg is születik a terv: megpróbálja lecsapni gazdag barátnője, a mozgássérült Maribel (Jacqueline Bracamontes) kezéről a jóképű és igencsak gazdag udvarlóját, Héctort (Sebastián Rulli).

Ez a sorozat azért is különleges, mert ez Bárbara Mori utolsó telenovellája, hiszen a színésznő a forgatások után bejelentette, hogy többé egyetlen sorozatban sem fog szerepelni. Egy interjúban elmesélte, hogy a Rubí előtt döntötte el ezt, azonban erre a sorozatra azért mondott mégis igent, mert teljesen más karaktert kellett megszemélyesítenie, mint a többiben.

Bár felreppentek olyan hírek, miszerint a La mujer que no sabía amar (A nő, aki nem tudott szeretni) című sorozatban újra látható lesz, de Bábara megcáfolta. Továbbá kijelentette, hogy bármilyen híresztelések is kapjanak szárnyra, többé nem kíván telenovellában szerepelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek