Starity

Nyilvánosságra kerülnek JLo videói

2011. május 30. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bíróság Jennifer Lopez exférje javára döntött, és ezért kiadják JLo nem publikus videóit.

hirdetés
Nyilvánosságra kerülnek JLo videói

Sokáig tartó pereskedés után a bíróság Jennifer Lopez exférje, Ojani Noa javára döntött, vagyis nyilvánosságra hozhatja a házasságuk során készített videókat, intim felvételeket. JLo jogi csapata mindent bevetett annak érdekében, hogy ne Ojani nyerjen, de sajnos az exférj ügyvédei kiskapukra bukkantak, amelyekkel meg tudták győzni az esküdtszéket.

A pincérként dolgozó exférj úgy határozott, hogy eladja a házi videókat jelenlegi kedvesének, Claudia Vázqueznak, és ezáltal már nem vonatkozik a titoktartási szerződés a filmekre. Az agyafúrt Claudia már a sajtóval is megosztotta, hogy már tárgyalt a lehetséges kiadóval, és pár napon belül megszületik az üzlet.

Azt pontosan nem lehet tudni, hogy mi szerepel a felvételen, de annyi biztos, hogy nem kutyasétáltalás, gyerekzsúr vagy séta a tengerparton, hanem sokkal pikánsabb jeleneteket tartalmaz, hiszen Jennifer akkor nem küzdött volna teljes mellbedobással azért, hogy ne publikálják a felvételeket.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek