Starity

LaFee új külsővel tér vissza

2011. június 07. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő szőke fürtös hajjal, szelíd külsővel és kevésbé rockos dalokkal tér vissza. De egy nem változott: most is igazán jók a dalai.

hirdetés
LaFee új külsővel tér vissza

A német énekesnő új száma az Ich Bin ('Én vagyok'), melyhez igazán különleges videoklip készült. A fiatal sztár a cirkusz világában találja magát, ahol mindenféle emberkével találkozik. A kislemez június 4-én, a videoklip pedig 6-án jelent meg.

Az új album a Frei (Szabad) címet kapta, mely július 7-én lát majd napvilágot. A lemezen összesen 13 dal kap majd helyet.

Az énekesnőnek ez lesz a 6. albuma, ugyanis már 2006 óta jelen van a zeneiparban. A legtöbb albuma német nyelvű volt, de 2008-ban kiadta első angol nyelvű lemezét, mely a Shut up címet kapta.

A német sztár arról is beszélt a StarFlash.de oldalnak, hogy ő maga írta-e a dalokat az új lemezre.

„Nekem van egy olyan csapatom, akik segítenek, de az új lemezre én írtam a dalokat. Ezért ez az album érzelmileg nagyon közel áll hozzám. A Frei teljesen én vagyok. Minden számot jónak találok rajta.”

Majd beszélt egy kicsit a stílusváltásáról is: „Most divatosabb és öntudatosabb vagyok, mint eddig.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek