Starity

Demi és Jordin: miért kellett bikinis kép?

2011. június 10. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato és Jordin Sparks talán megtalálták az első hasonlóságot egymás között: mindketten feltettek egy bikinis képet a világhálóra. De vajon miért is?

hirdetés
Demi és Jordin: miért kellett bikinis kép?

Egy 18 éves, botrányoktól mentes tinisztár és egy 21 éves, eddig szégyenlős énekesnő ugyanabban a cipőben jár. Pontosabban mindketten feltettek egy-egy bikinis képet magukról a Twitterre. Nem csoda, hogy számos ember fejében megfordult, hogy vajon miért. Mindenesetre mindkét cselekedet nagy port kavart.

Demi Lovato

Az ifjú híresség azzal érvelt képe feltöltésekor, hogy keményen dolgozik azért, hogy fittebb és egészségesebb legyen.

„Nagyon keményen dolgoztam, hogy egészségesebb és fittebb legyek. Nem hiszem el, hogy ezt megoszthatom veletek, olyan izgatott vagyok. Itt van a bikiniidőre a testem!”

Elmondása szerint az elmúlt 10 évben „egészségtelen kapcsolata” volt az ételekkel.

Pár ember feltette azon kérdéseket, hogy vajon a kép minek a jele: továbbra is egészségesen él, és elfogadja testét, vagy még tovább akar-e fogyni.

Mindenesetre ki lehet jelenteni, hogy Demi alakjával semmilyen komoly probléma sincs.

Jordin Sparks

hirdetés

Az I Am Woman énekesnője is kitett egy képet a Twitterre, melyet így kommentált: „Nem tudom, miért, de a fürdőruhám engem gyömölcsízű cukorkákra emlékeztet.”

Az énekesnő képe azért lett nagy dolog, mert Jordint úgy ismerte meg a világ, mint egy szégyenlős lányt. Ám úgy látszik, a hatalmas súlyveszteség az önbizalmát is megnövelte.

Elmondta, hogy nagyon jól érzi magát, illetve azt is, hogy mindenkinek abból kell kihoznia a legjobbat, amivel rendelkezik.

Vajon Jordin így akart büszkélkedni új alakjával, vagy egyszerűen a bikinijét mutatta meg?

Mindegy, mi volt a két sztár indoka; a lényeg, hogy így talán erőt adnak másoknak is, hogy igenis ki lehet hozni mindenkiből a legjobbat. Minden nő tehát érezze magát nőnek, függetlenül attól, hogy nem modellalkattal lett megáldva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek