Starity

Paul Walker szerepel a Terminátor 5-ben?

2011. június 09. 23:11   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Halálos iramban és a Kéjutazás főszereplőjét szeretné a Terminátor ötödik részének egyik főszerepére szerződtetni a film rendezője, Justin Lin.

hirdetés
Paul Walker szerepel a Terminátor 5-ben?

Arnold Schwarzenegger nemrég bejelentette, hogy visszatér a filmezéshez, azonban házasságon kívül született gyermekének botránya miatt inkább mégis visszavonul – az újra el sem kezdett – színészi karrierjétől. Ennek ellenére a Terminátor ötödik részének terveit nem rakták fiókba.

Az eredeti ötlet szerint a történet visszatért volna a gyökereihez, vagyis az első részben szereplő karakterrel készült volna a film, sőt, egyes hírek szerint az eredeti színészek alakították volna a szerepeket. A legújabb információk alapján ez annyiban változott, hogy a régi karaktereket fiatalabb színészek fogják alakítani. A rendező ismét Justin Lin lenne, aki a Halálos iramban című filmek főszereplőjét, Paul Walkert szeretné Kyle Reese szerepére szerződtetni.

A Terminátor ötödik részével kapcsolatban mindig azt beszélték, hogy Arnoldnak kulcsfontosságú szerepe lesz benne, ám úgy tűnik, hogy a volt kormányzó magánéleti válságának rendeződéséig a film készítői nem hajlandóak a színészre várni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek