Starity

Kristen Stewart örül a hírnévnek

2010. június 14. 17:05   |   Szerző: Bella08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert Pattinson barátnője arról nyilatkozott, hogy örül az őt körülvevő sikernek. Kristen arról is beszámolt, hogy izgalmasnak tartja azt, hogy filmekben szerepelhet.

hirdetés
Kristen Stewart örül a hírnévnek

Az Alkonyat című filmek női sztárja elismerte: igazán örül annak, hogy híres, hiszen az ismertségnek köszönhetően sokkal könnyebb az élet, főleg ami a karriert illeti. "Így sokkal királyabb dolgokban tudok részt venni" - indokolta meg álláspontját Robert Pattinson barátnője, aki hozzátette, a sztárok élete korántsem olyan féktelen és őrült, mint gondolnánk.

Persze mindez nem azt jelenti, hogy szándékosan kiprovokálná a ráirányuló figyelmet. A közösségi oldalakat például messze kerüli, és úgy véli, hogy ezek használata kimeríti a nárcizmus fogalmát. "A legizgalmasabb dolog velem kapcsolatban az, hogy filmekben szerepelek" - nyilatkozta Stewart a Total Filmnek. "Ha a kisujjadat nyújtod, az egész karod kell majd. Nem tudsz tökéletesen megfelelni nekik, szóval nincs értelme elkezdeni-tette hozzá. Az ifjú színésznőnek nemrég még egy zaklatója is akadt, és a paparazzóknak is igen keményen beszólt.

Te mit gondolsz erről?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek