Starity

Paul Wesley FBI-ügynök lesz

2011. június 13. 23:11   |   Szerző: duracell

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idehaza is nagy sikernek örvendő Vámpírnaplók sztárja be akarja bizonyítani, hogy többre is képes egy vámpír megformálásánál – már le is szerződött egy készülő filmre.

hirdetés
Paul Wesley FBI-ügynök lesz

A nagy sikerű produkciók szereplőit bizony gyakran beskatulyázzák rajongóik. Nem volt ez másképp Paul Wesley-vel sem, aki megelégelte, hogy jelenleg mindenkit csak vámpír énje érdekel, hiszen ő ennél jóval többre képes, amit örömmel be is bizonyít.

A hírek szerint már le is szerződött egy készülő film, a The Baytown Disco egyik szerepére, így a sorozatban a fiatalabb Salvatorét megtestesítő színész ezúttal egy FBI-ügynök bőrébe bújik majd. A filmben Eva Longoria lesz az egyik partnere, aki szintén egy sorozattal, a Született feleségekkel vált híressé.

A film történetéről és így Paul karakteréről is csak kevés információ áll rendelkezésünkre. A produkció az alaptörténet szerint három testvérről szól, akik egy nőnek segítenek megóvni a fiát hirtelen haragú, agresszív apjától. Paul karaktere végig jelen lesz a történet során, és az éppen lejátszódó folyamatok után nyomoz majd.

A tervek szerint a film 2012-ben debütál majd, így úgy tűnik, a jövő év a TVD-sztárok éve lesz: Nina Dobrev készülő filmje, a The Perks of Being a Wallflower is ugyanebben az évben kerül bemutatásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek