Starity

Olivia Wilde szerelmes

2011. június 14. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a minap tisztázta a magánélete körül forgó pletykákat, és kijelentette, számára egyetlen szerelme a kutyája.

hirdetés
Olivia Wilde szerelmes

A Tron: Örökség sztárja megelégelte, hogy nem bulizhat együtt más hírességekkel, mivel mindig összehozzák valakivel. Nemrég Justin Timberlake volt az „aktuális” barátja, akivel mindössze egy estét töltött együtt. Eztuán Bradley Coopert vigasztalta a Renée Zellwegerrel való szakítása után, s a fotósok azonnal a magazinokhoz rohantak, amelyek ismét elferdítve mutatták be a valóságot.

A Doktor House sztárja épp ezért úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba: megosztott egy képet a Twitter-profilján, melyen ő és „szerelme” látható: „Tudom, hogy nem kellene szexi fotókat mutogatnom, de itt vagyok én és az egyetlen férfi az életemben, a közös ágyunkban.”

Olivia múlt héten a People magazinnak nyilatkozott szerelmi életéről, és elmondta, élvezi a szinglilétet, s nem jár senkivel: „Vicces ezeket hallani, és nevetnem kell tőlük. Nem randizom senkivel. A kutyám a barátom. Ő az, akire jelenleg szükségem van.”


A színésznő által közzétett „erotikus” kép

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek