Starity

Cheryl Cole visszament egykori férjéhez

2011. június 19. 12:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cheryl Cole mögött kemény időszakok vannak. Az énekesnőt tavaly maláriával szállították kórházba, majd kiderült férjéről, hogy több tucat nővel megcsalta feleségét. Most úgy tűnik, Cheryl kész megbocsátani.

hirdetés
Cheryl Cole visszament egykori férjéhez

Közel egy éve derült ki, hogy Cherylt egykori férje, Ashley Cole több tucat nővel megcsalta. Az énekesnő hosszú tépelődés után döntött úgy, hogy beadja a válókeresetet. A házaspár mindenben meg tudott egyezni, az ítélethozatal sem tartott tovább másfél percnél.

Cheryl egyszer már megbocsátott hűtlen férjének, majd a második alkalomnál jött arra rá, hogy jogi útra kell terelni az ügyet.

Most a munkanélküli Cheryl úgy döntött, ad Ashley-nek egy újabb esélyt. A focista egyik barátja elmondta, a férfi vigyázni szeretne egykori feleségére.

„Vigyázni akar rá. Utálja, hogy azt látja, Cherylnek rengeteg problémája van.”

Egy bennfentes szerint a két fél mindent megbeszélt egymással.

„Különleges éjszakát töltöttek együtt. Súgdolóztak, a medencében voltak, cigiztek és ittak is. Nem zavartatták magukat, látszólag jól érezték magukat. Cheryl nyugtalan, úgy érzi, csak Ashley-re számíthat.”

Cheryl máig ragaszkodik férjéhez, ugyanis egy tetoválása is van a nyakán Mrs. C felirattal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek