Starity

Hugh Hefner nem kérte vissza a gyűrűt

2011. június 21. 14:02   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap Crystal visszatért a Playboy villába, hogy visszaadja az eljegyzési gyűrűt, amit Hugh Hefner nem volt hajlandó visszavenni, és még egy autót is ajándékozott a lánynak.

hirdetés
Hugh Hefner nem kérte vissza a gyűrűt

A Playboy alapítója, Hugh Hefner nem volt hajlandó visszavenni exmenyasszonyától, Crystal Harristől az eljegyzési gyűrűt, miután az esküvőjük előtt öt nappal a playmate lefújta a lagzit.

A Radar Online szerint a lány vasárnap este a Playboy villában járt, hogy visszavigye Hefnernek a kedvenc kutyáját, Charlie-t, valamint a gyűrűt is visszaadja. A 85 éves Hefner azonban nem volt hajlandó visszavenni tőle a háromkarátos drágakővel díszített, 90 000 dollárt – körülbelül 16 millió 710 ezer forint – érő ékszert. És ha ez még nem volna elég, Crystalnak adta azt a Bentley-t is, amellyel az esküvő után szöktette volna meg ifjú menyasszonyát.

„Ez volt a helyes döntés” – nyilatkozta szűkszavúan Harris arról, miért akarta visszaadni a gyűrűt.

Azonban Hefért sem kell aggódni: ha lehet hinni a híreknek, akkor máris talált magának új barátnőt Crystal legjobb barátnője, Anna Sophia Berglund személyében, aki idén januárban a hónap playmate-je lett.


Anna, Hef és Crystal

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek