Starity

Véget ért Alekosz és Veronika románca

2011. június 24. 12:12   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, nem tartott sokáig a Való Világ 4 nyertese, Alekosz és szíve választottja, Veronika kapcsolata, ugyanis a 19 éves pultoslány máris kiábrándult Hellász hőséből.

hirdetés
Véget ért Alekosz és Veronika románca

Alig egy hónapja még Veronika lehetett a legboldogabb nő a világon: Alekosz nagyszabású élő show keretein belül őt válaszotta élete párjának, így a 16 arajelölt közül ő nyerte el a Való Világ 4 nyertese szívét.

A boldog pár ezután közös nyaralásra indult a görögországi Kos-szigetre, ahol a szerelmesek azt tervezték, hogy jobban megismerik egymást, hiszen a stáb és kamerák kereszttüzében erre a párkereső show-ban nem igazán volt lehetőség.

Viszont ahelyett, jobban összemelegettek volna, inkább eltávolodtak egymástól, ugyanis Veronika az utazás során óriásit csalódott Alekoszban.

A 19 éves lánynak abból lett elege, hogy Alekosz folyamatosan egykori szerelméről, Tündéről beszélt, akivel a nyaralás során rengetegszer beszélt telefonon. Ezek mellett kiborította az is, hogy folyamatosan bámulta a csajokat, akiket ki is elemzett neki, illetve rengeteg alkoholt fogyasztott, és a lány állítása szerint büdös volt.

Ezek ellenére Veronika és Alekosz nem váltak el haragban, még mindig barátok, viszont a lányban maradandó sebeket hagyott a férfi és eddigi barátai.

Magán Alekoszon hamar túllendültem, hiszen nem voltunk sokáig együtt, de a pasikból egy életre elegem lett. Engem eddig folyamatosan átvágtak és megcsaltak a palik, akik egyébként nagyon jó testű, tényleg jó pasik voltak. Akkor jött Alekosz, és gondoltam, más lesz a helyzet. De rá kellett jönnöm, hogy nemcsak a jó pasik köcsögök, hanem a többi is – összegezte eddigi kapcsolatait Veronika.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek