Starity

Lindsay Lohan megúszta a börtönt

2011. június 24. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes-színésznő újabb baklövése is büntetlenül maradt: Lindsay visszatérhet a villájába, s még alkoholt is ihat.

hirdetés
Lindsay Lohan megúszta a börtönt

A színész-énekesnő annyiszor hibázott már az életében, hogy azt még a média sem tudja nyomon követni. Legutóbb – amikor már csak néhány nap maradt volna a „szabadulásáig” a luxusvillájából – alkoholt találtak a szervezetében, amit az előre megszabott feltételek tiltottak.

LiLo így a tegnapi nap folyamán ismét a bíróság felé vette az irányt. Sokan úgy vélik, most már ideje lenne börtönbe vonulnia, mivel úgy tűnik, egyáltalán nem akar tanulni a hibáiból. Wilmer Valderrama azonban, akivel az énekesnő hat éve randizott, úgy gondolja, Lohan megérdemel egy második esélyt.

„Néha az ember sok mindenen keresztülmegy. Ezeket el kell fogadnunk, és adnunk egy második esélyt” – nyilatkozta Wilmer a People magazinnak, aki azzal talán nincs tisztában, hogy ez Lindsay-nek már a sokadik esélye volt.

Az énekesnő édesapja, Michael Lohan úgy véli, lányának ideje visszatérni a rehabra, egy kiadós kezelés érdekében: „Így van. Bármit is tesz, rosszul végződik. Annyira aggódom érte, vissza kellene mennie Floridába, hogy véget vessenek a problémáinak.”

Természetesen Lohan ügyvédje, Shawn Chapman Holley is kifejtette véleményét a ma reggeli konferencia keretében, és elmondta, szerinte a színésznő semmi rosszat nem tett, így nem érdemes büntetni.

Lindsay a baklövéseivel megannyi rajongót elvesztett már, s talán itt az újabb fordulat, LiLo ugyanis visszatérhet a luxusvillájába, sőt, még alkoholt is ihat – új rendeletének értelmében. Annyi az egyetlen kikötés, hogy ne üljön autóba, miután ivott. A bíróság döntését sokan nem értik, hiszen Lohan továbbra is házi őrizet alatt áll, így lehetetlen számára autót vezetni.

A bíró tisztán elmondta a tegnapi tárgyalás során, hogy a színésznő nem tarthat több partit. Ezt az egy kikötést talán teljesíteni tudja június 29-éig, bár – ismerve a természetét – ezalatt a pár nap alatt úgyis akad valamilyen botrány, melybe belekeveredhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek