Starity

Augusztusban indul a Való Világ 5

2011. június 24. 13:01   |   Szerző: Ev Bry

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan még csak nemrég lett vége a Való Világ 4. szériájának, már jön is az 5. évad. A játékra nagyon sokan jelentkeztek.

hirdetés
Augusztusban indul a Való Világ 5

2010 novemberében költöztek be a Való Világ 4 villájába a lakók, ahol fél évet töltöttek. A játékot az „okostojás” Alekosz nyerte, akinek öccse úgy döntött, részt szeretne venni a műsor 5. részében – de természetesen egyelőre nem tudjuk, sikerült-e bekerülnie. Az RTL Klub a műsor hihetetlen népszerűsége és óriási sikere miatt úgy döntött, újabb évadot indít.

A csatorna nem árulja el, hány ember próbált szerencsét és jelentkezett a műsorba, de annyit megtudhattunk, hogy Magyarország egyik televíziós műsorába sem jelentkeztek eddig ilyen sokan.

„Természetesen hiszünk a sikerben. Már javában zajlanak az előkészületek, és megígérhetem, hogy a Való Világ 5 is tele lesz érdekes emberekkel, akik tudják, a VV-villában valóban a lét a tét” – nyilatkozta az RTL Klub programigazgatója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek