Starity

Jessie J sérülten is koncertezik

2011. június 27. 15:03   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok rajongó a világ végére is elmenne a kedvence miatt, ám nem sok sztár van, aki rajongói érdekében valóban sok mindent megtenne. Hát Jessie J üdítő kivétel, az biztos.

hirdetés
Jessie J sérülten is koncertezik

Úgy tűnik, a híres énekesnő magasan tesz az orvosi előírásokra, és inkább tovább koncertezik, hogy addig is boldoggá tegye rajongóit. Jessie egy londoni show próbáján szenvedett balesetet, s azóta kiderült az is, hogy ínszalagszakadása van.

Az orvosok sok pihenést javasoltak neki, ő azonban inkább fellépett. Bár ülve és gipsszel a lábán, de nagyon is lelkesen. Még egy rajongóját is felhívta a színpadra, hogy duettet énekeljenek, és rengeteget mosolygott. Egyetlen egy jel, rezdülés nem utalt arra, hogy kényelmetlenül érezné magát, vagy fájna a lába. „Van valami közös bennem és a rajongóimban – nem engedem, hogy elszomorodjanak”– nyilatkozta Jessie J.

S bár a lényeg az volt, hogy az énekesnő a rajongóinak szerezzen örömöt, azért sikerült magának is. „Bőgtem, ahogy megláttam Beyoncét Glastonburyben. Esküszöm, a hangja olyan, mint a fény. Ő az én zenei inspirációm és példaképem” – csiripelte Jessie a Twitter-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek