Starity

Megjelent Beyoncé új albuma

2011. június 29. 20:08   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híresztelésekkel ellentétben ma megjelent Beyoncé legújabb albuma, a 4.

hirdetés
Megjelent Beyoncé új albuma

Bizonyos pletykák arról szóltak, hogy mégsem június 28-án lesz majd elérhető szerte a világon Beyoncé 4 című albuma, hiszen három héttel hamarabb kiszivárgott az internetre, így a kiadó késleltetni akarta a kiadást, hogy csökkentse a bukás veszélyét.

Beyoncé új száma, a Run The World (Girls) sem szerepelt annyira jól, mint várták, azonban az album a kiszivárgás ellenére is elég szépen teljesít. 12 országban első helyezést ért el az iTuneson, és az előbb említett dalt is lassan több mint 51 millióan tekintették meg a YouTube-on.


A 4 helyezései az országokban (iTunes)

Az albumot több mint egy évig készítették, egy olyan időszakban, amíg az énekesnő távol volt a rivaldafénytől. A gyönyörű énekesnő arra használta fel az idejét, hogy minél többféle zenét „megkóstoljon”, és ezt tálalja fel nekünk ezen az albumon, ami amolyan olvasztótégelyként tartalmazza a különböző stílusokat az énekesnő nagyszerű hangi adottságaival megspékelve. Már világszerte elérhető, illetve Beyoncé hivatalos oldalán is belehallgathatunk. Érdekesség, hogy a CD a rajongók miatt kapta a 4 nevet, mert mindig azt hangoztatták, mennyire várják a negyedik albumot.

Beyoncé a napokban eléggé elfoglalt, gőzerővel promotálja lemezét. Nemrég még az Egyesült Királyságban vett részt egy zenei fesztiválon, de most már a francia rajongók élvezhetik a koncertjeit. Az amerikai MTV csatorna a héten mutat majd be egy kisfilmet az új album készítéséről, amiről egy kis előzetest is készített. A kisfilm a 4 éve címet kapta. Emellett pedig (állítólag) csütörtökön, azaz holnap debütál az album második kislemezének, a Best Thing I Never Hadnek a videoklipje.

Úgy tűnik, ebből az albumból sem lesz bukás, hiszen a rajongókon kívül a hírességek is imádják. Többek közt Justin Bieber, Kelly Rowland, Kim Kardashian és Adam Lambert is írt erről Twitter-oldalán, sok más celebbel együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek