Starity

Amerika megtalálta a hangját

2011. július 02. 20:08   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, ki nyerte az új tehetségkutató show-t, a The Voice-ot. A legjobb 8 versenyző turnézni fog a nyáron, így a többieknek sem kell elkeseredniük.

hirdetés
Amerika megtalálta a hangját

Még április végén kezdődött a The Voice, ami sok mindenben különbözött a többi hasonló műsortól, és rengeteg embert ültetett le a képernyők elé. A verseny már egy előzetes meghallgatáson részt vett és kiválasztott versenyzőkkel indult, úgymond vakon. A négy mentor csak akkor láthatta, ki énekel, ha megnyomta a piros gombot, azonban ez automatikusan azt jelentette, hogy továbbjutattná az illetőt. Ha több mentor nyomta be és fordult meg a székkel, az énekes választhatott, kivel szeretne dolgozni.

Ezek után jött egy boxringes rész, ahol a mentorok kénytelenek voltak a csapatuk felétől megválni, így már csak négy emberük maradt a nyolcból. Szépen lassan estek kifelé az emberek, és elérkeztünk a végéhez. A legjobb négyben Javier Colón, Beverly McClellan, Dia Frampton és Vicci Martínez végzett.

Mindannyian sokat fejlődtek, és belopták magukat a nézők szívébe, így nem is meglepő a végeredmény: a nyertes mindössze 2%-kal verte meg a másodikat. Javier az első pillanattól fogva megmondta, hogy családjáért teszi mindezt, hiszen már ilyen fiatalon boldog házas és apuka. Beverly szintén nem titkolta, hogy már foglalt, és ráadásul egy nővel él gondtalan párkapcsolatban. Vicci főleg a személyiségével hívta fel magára a figyelmet mozgása mellett, Dia pedig egyszerűségével és kedvességével hirtelen sokak kedvence lett. Mind a négyüknek megjelent első számuk.

A győztes az Adam Levine által mentorált Javier Colón lett, a második helyezett pedig Dia Frampton, akit Blake Shelton egyengetett az útján. Ami még érdekesség, az az, hogy iTunes-on Dia száma lett number one, míg Javieré csak második. Javier elmondta, hogy nagyon sokat jelent számára ez a győzelem, és megdicsérte a többieket is.

A csatorna úgy döntött, hogy turnézni fog a legjobb nyolc, úgyhogy bőven lesz mit csinálnia a versenyzőknek, akik a következők: Javier Colón, Dia Frampton, Vicci Martínez, Beverly McClellan, Frenchie Davis, Casey Weston, Xenia illetve Nakia.

A győztesnek pedig számíthatunk a hamarosan megjelenő albumára és fellépéseire, de valószínű, hogy a többiek is követik majd nem sokkal, legalábbis Dia, Vicci és Beverly biztosan. Sok sikert nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek