Starity

Shakira félbehagyta koncertjét!

2011. június 30. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira igencsak feldühítette ausztriai rajongóit: félbehagyta koncertjét, és Németországba sietett, hogy el ne késsen Piquével közös vacsorájukról.

hirdetés
Shakira félbehagyta koncertjét!

A kolumbiai énekesnő mostanában, úgy tűnik, mindent megenged magának. Nem elég, hogy magyarországi látogatása után is rengeteg rajongó csalódott benne, Grazban tartott ausztriai koncertjét félbehagyta, csak hogy szerelmével a turné következő állomására, Frankfurtba utazhasson a Németországban hatályban lévő éjszakai repülési tilalom kikerülésével.

Az énekesnőt mindenhová elkíséri szerelme, aki Ausztriában is ott volt vele, de Shakira hatvan perc után hirtelen véget vetett koncertjének, majd ráadás nélkül elrohant, hogy idejében felszállhassanak a magánrepülőgéppel. Hogy romantikus éjszakájuk hogy sikerült, arról nincsenek információk, mindenesetre az énekesnő számára egyértelműen fontosabb volt szerelme szórakoztatása, mint a több ezer rajongóé, akiknek karrierjét és vagyonát köszönheti.

Az énekesnő sem a Twitteren, sem interjúkban, de még későbbi koncerteken keresztül sem kért bocsánatot az osztrák rajongóitól.

Ez már nem az első eset, hogy Piqué miatt nem volt teljes a dél-amerikai díva koncertje: korábban Piquével 50 percig enyelgett az öltözőben, miközben már ment a koncert, és Piqué miatt csalódtak a magyar rajongók Shakirában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek