Starity

2012 nyarán érkezik a Brave

2011. július 01. 16:04   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney/Pixar jövő nyáron tervezi legújabb animációs filmje, a Brave bemutatását.

hirdetés
2012 nyarán érkezik a Brave

Hamarosan hazánkba is megérkezik a Disney/Pixar legfrissebb meséje, a Verdák 2. A július 28-án mozikba kerülő alkotás ismét egy folytatás, ahogyan tavaly a Toy Story 3 is volt. Az eddigi tervek szerint jövőre is egy folytatás, a Szörny Rt. 2, vagyis a Monsters University jött volna, ám a stúdió átgondolta a dolgot, és egy évvel elhalasztja ezt a mesét. Hogy miért? Mert sokkal jobb ötletük támadt, melynek eredménye nem más, mint az eredetileg The Bear and the Bow, majd később röviden csak Brave-re keresztelt alkotás. Ez a mű igazi újdonság lesz a Pixar történetében, hiszen ez lesz az első meséjük, melyben a főszereplő nő. A történetről annyit lehet tudni, hogy egy Merida nevű skót hercegkisasszonyról szól, aki a hagyományokkal és végzetével szemben állva titokban a legvadabb szörnyekre vadászik.

Merida kitűnő íjász, valamint Fergus király és Elinor királyné lánya. Elhatározza, hogy saját maga dönt az életéről, és ellenszegül a régi szokásoknak, ám tetteivel káoszt és haragot szít a királyságban. Egy különc, vén boszorkányhoz fordul segítségért, de balszerencsés jóslatot kap, ami arra kényszeríti őt, hogy felfedezze az igazi bátorságot, és feloldjon fel egy szörnyű átkot, mielőtt túl késő lenne.

A Disney/Pixar már hivatalos képeket is adott ki a meséhez, valamint a Verdák 2 premierjével egyidőben adta le az előzetest a mozikban, amit hétfőn az interneten is közzétettek. Az animációs filmet 2012. június 22-én szeretnék először bemutatni, természetesen 3D-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek