Starity

Kampány az internetes zaklatások ellen

2011. július 01. 20:08   |   Szerző: minilivi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Seventeen magazin és az ABC Family Delete Digital Drama néven közös kampányba kezdett, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a közösségi portálokon zajló online zaklatásokra.

hirdetés
Kampány az internetes zaklatások ellen

A kampány július 5-én startol az ABC Family csatornán, valamint a Seventeen magazin augusztusi számában. A kiadvány több oldalon keresztül taglalja a problémát, megemlítve az olvasók személyes történeteit és az ABC Family tehetségeinek saját tapasztalatait. Az ABC csatornán pedig figyelemfelkeltő üzeneteket láthatunk majd, amelyek arra ösztönzik az Y-generációt, hogy kivegyék a részüket a digitális dráma véget vetésében.

A programhoz olyan színészek csatlakoztak, mint Shailene Woodley és Daren Kagasoff (The Secret Life of the American Teenager), Shay Mithcell és Tyler Blackburn (Pretty Little Liars), Emily Osment (Cyberbully), Katie Leclerc és Vanessa Marano (Switched at Birth), Alexandra Chando (The Lying Game), valamint a The Nine Lives of Chloe King sztárjai, Skyler Samuels és Grey Damon.

A kampányról rengeteg információt olvashatunk az ABC Family és a Seventeen hivatalos weboldalán, valamint láthatunk exkluzív felvételeket a színfalak mögött zajló eseményekről, illetve a Seventeen fotósorozatát is megtekinthetjük. Ezenfelül a Facebookon és a Twitteren is támogathatjuk a kezdeményezést, ha profilképünket a Delete Digital Drama jelvényére cseréljük.

Szintén kulcsszerepet játszik a vállalkozásban az ABC Family kétórás filmje, a július 17-én debütáló Cyberbully, melynek főszerepében Emily Osmentet, Kelly Rowant és Kay Panabakert láthatjuk.

A kezdeményezéshez csatlakozott még a Charlotte Russe és a Verizon is. Előbbi a Delete felirattal elátott pólóinak árusításából befolyó összeget ajánlja fel a Stomp Out Bullying nonprofit szervezetnek, míg a Verizon Wireless ügyfelei a 3332-es számra elküldve a Delete szót, ígéretet tesznek arra, hogy támogatják a digitális dráma véget vetéséért zajló küzdelmet. Ezzel a fogadalommal a tizenévesek arra használhatják a mobiltelefonjukat, hogy terjesszék a digitális dráma tudatosságot, és tevékeny részévé váljanak az onlie zaklatások megszüntetésének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek