Starity

Jim Carrey magányosabb mint valaha

2011. július 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres nevettető nehezen viseli az egyedüllétet, s úgy érzi, egyedül fog megöregedni.

hirdetés
Jim Carrey magányosabb mint valaha

Jim Carrey vígjátékai egyszerűen fergetegesek, a szerelmi élete viszont annál kevésbé. A színész a tavaly véget ért kapcsolatáról mesélt a People magazinnak, és elmondta, fél attól, hogy a közös emlékeik csak úgy törlődnek Jenny McCarthy emlékezetéből.

„Tudom, milyen érzés törölni valakit az életből. Szörnyű érzés, amikor egy párkapcsolat véget ér, és a másik fél továbblép, sőt, úgy viselkedik, mintha az egész meg sem történt volna. De minden okkal történik, és a nehézségek újabb szintre emelnek és tanítanak. Minden egyes szerelem egy kicsit közelebb vitt a felismeréshez. Megtudtam, mit szeretnék és mit nem, és persze megtanították megbecsülni a szerelem értékét” – nyilatkozta Carrey, aki öt évig randizott Jennyvel, mielőtt 2010-ben véget vetettek volna kapcsolatuknak.

Habár a színész próbálkozik, sokkal inkább a munkába temeti magát, mivel úgy érzi, egyedül fog megöregedni: „Nem tudom, fogok-e valaha találni valakit, akivel leélhetem a hátralévő életem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek