Starity

Szeptember a sorozatok hónapja lesz

2011. július 01. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg évadpremier érkezik szeptemberben, ugyanis elkezdődött az Így jártam anyátokkal hetedik évadjának forgatása, valamint az Agymenők és a Gyilkos elmék új évadja is debütál.

hirdetés
Szeptember a sorozatok hónapja lesz

A CBS csatorna feldobja egy kicsit az iskolakezdést a tanulók számára, hiszen az Így jártam anyátokkal című televíziós produkció hetedik évadjának forgatása már elkezdődött. Bár nem húzhatják az örökkévalóságig a műsort, annyi bizonyos, hogy még két éven keresztül nyomon követhetjük Ted, Lily, Marshall, Robin és persze Barney sorsát.

A csatorna nem árult el egyelőre semmit, ám a rajongóknak nem kell sokat várniuk, az évadpremier ugyanis szeptember 19-én lesz, amikor két résszel örvendezteti meg a CBS a sorozat kedvelőit.

A szeptember azonban nemcsak az Így jártam anyátokkal hónapja lesz, hanem a CBS-en futó sorozatoké is: 19-én debütál a Két pasi meg egy kicsi Ashton Kutcherrel, 20-án az NCIS, 22-én pedig az Agymenők ötödik évadja kerül a tévéképernyőkre.

Az ismert sorozatok mellett azonban új szériák is érkeznek ősszel: a 2 Broke Girls szintén 19-én debütál, melyben Kat Dennings és Beth Behrs kápráztatja el a nézőket, majd egy nappal később Poppy Montgomery veszi át az irányítást a CBS legújabb drámájában, az Unforgettable-ben.

Szeptember 23-án érkezik a A Gifted Man című drámasorozat is, melyben Julie Benz mellett olyan sztárok tűnnek fel, mint Jennifer Ehle vagy Liam Aiken. A hónap vége azonban egy vígjátéksorozatot tartogat a nézők számára, mivel bemutatásra kerül a How to be a Gentleman című amerikai sitcom is, melyben Kevin Dillon és Mary Lynn Rajskub alakítják a főszerepet.

A CBS nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen míg az ABC arra törekszik, minél igényesebb műsorokat gyártsanak – többek között ezért is vetettek véget nemrégiben több mint hat sorozatnak –, addig a CBS vezetői úgy vélik, ideje nagykanállal habzsolni az életet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek