Starity

Emma Watson órákig zokogott a befejezés miatt

2011. július 06. 22:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harmionét alakító lány az utolsó jelenet után jó ideig siratta a Harry Potter-sorozatot.

hirdetés
Emma Watson órákig zokogott a befejezés miatt

Emma Watson pár hét alatt jó néhány titkot megosztott a kíváncsi újságírókkal – egy interjúban jövőbeli terveiről mesélt, egy másikban viszont az első szerelméről hullott le a lepel. A bájos színésznő azonban ismét hallat magáról, hiszen újabb, a rajongók számára kedves dolgot árult el magáról, méghozzá azt, hogy bizony ő is órákig siratta Harryéket, miután elkészültek az utolsó jelenettel.

„Nagyon különös érzés volt… – kezdte. – Egy kicsit lebénultam, először nem is éreztem semmit. Aztán valaki azt mondta, hogy akkor Emma és Rupert végeztek a munkával a Harry Potter és a halál ereklyéiben – ez olyan volt, mint egy hatalmas pofon, elképesztő érzelmek szabadultak fel bennem. Attól kezdve csak sírtam, sírtam és sírtam, mert annyira magukkal ragadtak az érzelmek.”

Emma természetesen Hermione megformálása után is szeretne a színészi pályán maradni, viszont újabb „sorozattal” nem szeretné lekötni magát.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek