Starity

VV Szandikára senki sem kíváncsi

2011. július 08. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 plasztikcicájában most tudatosult, hogy a népszerűsége egyre inkább csökken, és előbb-utóbb véget ér a fényűző élet.

hirdetés
VV Szandikára senki sem kíváncsi

Lőrincz Alexandra, a VV4 szőke plasztikbombája most kezdi megérteni, hogy a népszerűség és a pénz múló dolgok. A műsorból való kiesése óta mindenki rá volt kíváncsi: sok klubban fellépett, és fotózásokra is hívták, de mostanában egyre kevesebb felkérést kap, és emiatt komoly anyagi zűrbe keveredett.

Májusra, kiesése után két hónappal sikerült megkeresnie egy új autó árát – a megvásárolt luxuskocsiról azonban kiderült, hogy egy széttört tragacs felújított változata, amire Szandika több százezret költött, de mégsem segített rajta sokat.

„Lejártunk, ez van. Most még mennek a bulik, de egyre kevesebb van belőlük nyilatkozta rosszkedvűen a plasztikcica a Bors napilapnak. – A pénzt most kellene megfogni, de hogyan, amikor kiderült, hogy átvágtak a kocsimmal? Összevissza rángat a kormány, tropára ment a futómű. Elvittem szerelőhöz, de azt mondta, hogy nagyon átvertek, mert javíthatatlan a kocsi.”

A valóságshow-szereplő most azon gondolkozik, hogy hitelt vesz fel, de mivel bejelentett munkája nincs, a bankok szóba sem állnak vele. Legfontosabb dolga most az, hogy kitalálja, mi lesz az életével, miután már nem hívják sehova – a szőkeség nyár végére tippeli a csillogó karrierje szétbomlását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek