Starity

A popkirály nem adott drogot Aaron Carternek

2011. július 13. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az OK! magazin jó előre beharangozta, hogy interjút készített Aaron Carterrel, amiben arról beszélt, hogy 15 éves korában a már két éve elhunyt Michael Jackson drogot és bort adott neki. Az énekes most azonban tagadja a vádakat.

hirdetés
A popkirály nem adott drogot Aaron Carternek

Nemrégiben hírül adtuk, hogy a Backstreet Boys énekesének öccse azt állítja, Michael Jackson drogot és bort adott neki, amikor ő csak 15 éves volt.

A TMZ legfrissebb információi szerint viszont az énekes tagadja, hogy ez a cikk igaz, és állítja, hogy sosem mondta, hogy a halott popkirály bármivel is kínálta volna 15 éves korában.

Aaron azt mondja, hogy az iromány tartalmát csak az ausztrál OK! magazin találta ki. „Semmi ilyesmi nem hangzott el” – állítja Carter szóvivője. Az interjúról megjelent egy videó is, ami szintén igazolja az énekes állítását.

A fentebb említett beszélgetés Daphe Barakkal zajlott, akinek nem mellesleg Michael Jackson az egyik kedvenc témája, ráadásul szereti elferdíteni a dolgokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek