Starity

Nick Lachey megházasodott

2011. július 16. 12:12   |   Szerző: Elia90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nick Lachey már második alkalommal mondta ki a boldogító igent, ezúttal kedvesének, Vanessa Minnillónak.

hirdetés
Nick Lachey megházasodott

Nick Lachey és Vanessa Minnillo július 15-én egy trópusi szigeten mondták ki egymásnak a boldogító igent 35 barátjuk és családjuk előtt – erősítette meg a páros a hírt a People-nek tett nyilatkozatában.

Vanessa azt is elmondta a magazinnak, hogy számukra ez egy lépcsőfok ahhoz, amit végül is akarnak, hogy együtt alkossanak egy családot.

Nick és Vanessa még novemberben jegyezték el egymást. A pár esküvőjükre szóló meghívásként a vendégeknek repülőjegyeket küldött, és megkérték őket, hogy viseletük legyen szigeti jellegű, ugyanakkor elegáns is. A meghívottak számára a helyszín meglepetés volt.

Nicknek ez már a második házassága, első felesége Jessica Simpson énekesnő volt, akivel még 2002-ben kötött házasságot, azonban 2006 júniusában hivatalosan is kimondták válásukat.

Azóta Nick és Jessica is rátalált a boldogságra, Nick Vanessa, Jessica pedig Eric Johnson volt sportoló oldalán. Az utóbbi páros szintén tavaly novemberben jegyezte el egymást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek