Starity

Ivanka Trump elnevezte gyermekét

2011. július 18. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különleges nevet adott lányának az örökösnő, ugyanis sok más sztár szélsőséges neveihez képest Ivanka egyszerű, mégis jelentéssel bíró nevet választott.

hirdetés
Ivanka Trump elnevezte gyermekét

Ivanka Trump és Jared Kushner első gyermeke néhány nappal ezelőtt jött a világra, s a mai napon a páros már meg is találta a megfelelő nevet a csöppségnek. Míg más sztárok egyre meghökkentőbb neveket választanak kisbabájuknak, addig az örökösnő és férje meglehetősen egyszerű, ugyanakkor elegáns nevet választott.

A vasárnap született csöppség az Arabella Rose nevet kapta szüleitől. Ivanka a nagy hírt, valamint a pici nevét a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be: „Jared és én annyira élvezzük a játékot a picivel! Arabella Rose lenyűgöző. Igazi áldás számunkra.”

A baba nagyapja, Donald Trump már járt a családnál, aki a Fox and Friendsnek mesélt a piciről, s elmondta, lánya remekül viselte a szülést, Arabella pedig gyönyörű.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek