Starity

Nagy sikert arat a Cyberbully

2011. július 22. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emily Osment, Kelly Rowan és Kay Panabaker szereplésével 2011. július 17-én megjelent a Cyberbully film az ABC csatornán, mely az internetes zaklatások elleni kampány része.

hirdetés
Nagy sikert arat a Cyberbully

Emily Osment új filmjének két főbb jellemzője van a megannyi közül: érzelmileg megérintő és tanulságos. A Cyberbully premierje július 17-én volt az ABC csatornán. A film célja, hogy az interenetes zaklatásokat csökkentsék, valamint a zaklatottak tudják kezelni a helyzetet, maradjanak erősek, és semmit ne csináljanak meggondolatlanul.

A film főszereplője, Taylor Hilldridge 17 éves tinédzser napjait mutatja be –akit Emily Osment játszik. Taylor születésnapjára egy laptopot kap az édesanyjától (Kelly Rowan), aminek természetesen felhőtlenül örül, majd regisztrál egy közösségi oldalra a barátnőivel együtt. Ezzel megváltozik az életében minden, s egyre csak nagyobb és nagyobb teher nehezedik Taylor vállára. Kínokban és nagy fájdalmakban telnek a napjai, amíg el nem határozza, hogy öngyilkos lesz, majd az édesanyjával keresik a megoldást. A filmet a magyar rajongók csak online nézhetik meg.

A Twitteren is nagy hírnévnek örvend a film. Sokak Emilynek komolyabb díjat is szánnának az alakításáért, ami nem kis teljesítmény volt.

Egyébként az alkotás a Delete Digital Drama kampányhoz tartozik, amelyet az ABC csatorna és a Seventeen magazin indított az internetes zaklatások elkerülése érdekében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek