Starity

Adele fél a korai haláltól

2011. július 22. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit csillag már-már rekordokat döntöget 21 című albumával, de megvannak a hátrányai is annak, ha valaki híres.

hirdetés
Adele fél a korai haláltól

Adele beírhatta magát a történelembe 21 című albumával, ám azt mondja, ez a sok stressz nem tesz neki jót. Az énekesnő eléggé lámpalázas, ezért fél, hogy ennek következményei lehetnek.

Borzasztóan félek minden egyes fellépés előtt, iszonyatosan lámpalázas vagyok, és fogalmam sincs, mi lehet ennek az oka. Attól rettegek, hogy ez a sok idegeskedés kikészít, és fiatalon halok majd meg a folytonos stressztől – meséli a Grammy-díjas énekesnő az OK! magazinnak adott interjújában.

Bár a cigarettázásról nem bír lemondani, nemrég elárulta, annak érdekében, hogy kompenzálja a dohányzás okozta ártalmakat, szívesebben lenne vegetáriánus, hogy valamiféleképpen egészséges életet tudjon élni.

Az énekesnőt egyébként jelölték a nemcsak vicces, de elismert díjra is, amelyet a Popjustice nevű blog rendez 2004 óta. Ennek lényege, hogy az év legjobb dalát 20 fonttal – azaz mintegy 6000 forinttal –, jutalmazzák, amit készpénzben kap meg a szerencsés a szeptemberi díjkiosztón. Ugyanakkor hét jelölést tudhat magáénak az idei MTV Video Music Awardson, Rolling in the Deep című klipjéért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek