Starity

Katy nem hiszi el a VMA-jelöléseket

2011. július 25. 00:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2011 biztosan Katy Perry éve. Legalábbis ő most úgy érzi. A fiatal énekesnő kilenc VMA-jelölést zsebelt be az idén, és alig tudja elhinni!

hirdetés
Katy nem hiszi el a VMA-jelöléseket

KILENC?! – kezdi meg az interjút az ET gyönyörű énekesnője. – Azt hittem, ez valami elírás vagy tévesztés” – folytatja az MTV Video Music Awards-jelölések kapcsán.

Kemény munka, tagadhatatlan nőiesség, szexiség és felejthetetlen, igényes videók. Nos, eme nyerő kombináció érte el a legtöbb 2011-es VMA-jelölést, Katy Perry személyében.

„Kilenc jelölés!? – kezd el sikítozni, miközben megemlíti, hogy ugyanezt tette otthon a laptopja előtt, amikor értesült a hírről. – Komolyan azt hittem, hogy ez csak hiba. Kilenc jelölés nekem?! Istenem, tényleg? Ez eddig a legtöbb!” – mondja, szinte kiugorva a székből, hatalmas mosollyal az arcán.

Katy versenybe száll idén az Év videója, A legjobb női videó, A legjobb popvideó, A legjobb látványvilág, A legjobb rendezés, A legjobb vágás és a A legjobb speciális effekt címért.

„Olyan izgatott és ideges vagyok, akár az első alkalommal” – teszi hozzá az MTV.com-nak a California Dream Tour színfalai mögött, miközben arcán megigazították a sminket.

Katy jogosan aggódik. Olyan nevekkel kell megküzdenie a díjakért, mint Yeezy, Lady Gaga, Eminem, Adele, Bruno Mars, Britney Spears, Chris Brown és Nicki Minaj.

Szavazni erre a linkre kattintva lehet. A díjátadó augusztus 28-án lesz világszerte látható az MTV csatornáin.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek