Starity

Senki se hagyja el a Glee-t?

2011. július 24. 23:11   |   Szerző: Domcicc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, nemhogy Chord visszatér idén, de jövőre sem Lea, sem Cory és Chris sem hagyja ott a műsort. Legalábbis jelenleg így áll a dolog.

hirdetés
Senki se hagyja el a Glee-t?

Legutóbb azt tudatta velünk Ryan Murphy, a Glee készítője, hogy Lea Michele, Cory Monteith és Chris Colfer távoznak egy év múlva. Ezt azzal indokolták, hogy le fognak érettségizni, a Glee pedig egy kórusról szól, s vannak, akiktől sajnálatos módon meg kell majd válniuk.

Most zajlik a Comic-Connak nevezett leghíresebb képregényes találkozó, ahol helyet kapnak az olyan sorozatok, filmek is, amelyeknek akár picit is köze van a geekdolgokhoz. Természetesen, mint ilyen, a Glee néhány tagja is megjelent, köztük Brad Falchuk, aki a sorozat egyik írója, vezető producere, tehát szintén nagyobb személyiség köreikben. Falchuk azt mondta a rendezvényen, hogy a három említett színész mégsem hagyja el a műsort, egyszerűen csak leérettségiznek, mint a többi karakter, de ez nem jelenti azt, hogy a képernyőtől is búcsút vesznek.

Nem tudni, hogy ebből most mi válik igazzá, és mi nem. A Glee készítői ugyanis folymatosan mást mondanak: néhány órája még Chord távozása sem volt biztos, ám a színész végül úgy döntött, nem akar tovább a sorozatban játszani, mert úgy érzi, sok lehetőség áll előtte, és inkább az új felkéréseknek szeretne eleget tenni.

Vajon hányszor változtatják még meg ezeket a dolgokat a készítők?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek