Starity

Kristen Stewart mint Hófehérke

2011. július 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokkal azután, hogy Kristen Stewart és pár sztár mesélt a várhatóan 2012. január 1-jén megjelenő Snow White and the Huntsman című filmbeli szerepükről, a Universal Pictures megjelentette a négy fő karakterről készült promóciós képet.

hirdetés
Kristen Stewart mint Hófehérke

Az epikus akciókalandfilmben Kristen Stewart (Alkonyat) játssza az egyetlen embert a földön, aki szebb, mint a Királynő (az Oscar-díjas Charlize Theron), aki ezért mindent elkövet, hogy elpusztítsa őt. Azonban a gonosz uralkodó valamivel nem számol: Hófehérke fenyegetést jelenthet a trónjára, ugyanis a Vadász (Chris Hemsworth – Thor), akit a meggyilkolására küldött, kitanítja a lányt a háború művészetére. A csapathoz csatlakozik a herceg is (Sam Claflin – A Karib-tegner kalózai: Ismeretlen vizeken), akit elbűvöl Hófehérke szépsége és ereje.

A legendás mese lenyűgöző újragondolásának producerei Sam Mercer (Hatodik érzék), illetve Joe Roth, akinek nem ismeretlen ez a téma, hiszen ő volt a producere a 2010-es Alice Csodaországban című animációs filmnek, mely szintén egy korábbi Disney-mese újragondolása; a rendező pedig nem más, mint az elismert kereskedelmi igazgató, Rupert Sanders.

Olyan színészek tűnnek fel még a filmben, mint Ray Winstone, Ian McShane, Eddie Izzard, Bob Hoskins, Toby Jones, Eddie Marsan, Stephen Graham, Ray Winstone, Lily Cole és Sam Spruell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek