Starity

Lady Gaga feldolgozza Amy egyik dalát?

2011. július 29. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egész világot sokkolta Amy Winehouse halála. Lady Gaga is nyilatkozott erről, és egyes pletykák szerint a poplady feldolgozza Amy Back to Black című slágerét.

hirdetés
Lady Gaga feldolgozza Amy egyik dalát?

Július 23-án az egész világot sokkolta a hír, miszerint a brit énekesnő, Amy Winehouse meghalt. Sok sztár a Twitteren emlékezett meg a lányról, azonban Lady Gaga egy interjúban is megemlítette Amyt: szerinte a halála lecke a világnak. Ezt követően egy névtelen forrás azt is elárulta, hogy a Lady fel szeretné dolgozni Amy Back to Black című slágerét, továbbá nagy rajongója volt az énekesnőnek.

„Nem titok, hogy Amy is befolyásolta Lady Gaga korai karrierjét. Nagyon feldúlt volt, amikor megtudta a rossz hírt. Hozzátette, hogy fel szeretné dolgozni az egyik dalát, amivel előtte szeretne tisztelegni. Az egyik legnagyobb kedvence a Back to Black, így valószínűleg azt fogja választani” – nyilatkozta a fentebb említett forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek