Starity

Hugh Hefner sajnálja Crystalt

2011. július 29. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Crystal Harris állítása szerint a 85 éves férfi egyszer sem érte el az együtt töltött idő alatt, hogy a lány sikoltson. Azonban jó pár playmate állt ki, és mondta magazinoknak, hogy Hef igenis tudja, hogy kell ezt tenni.

hirdetés
Hugh Hefner sajnálja Crystalt

„Hallottam, ahogy a lányok azt mondják, rengeteget mókáztak itt” – nyilatkozta Hiromi Oshima, 2004 Miss Júniusa a People magazinnak, miközben a Playboy TV-nél dolgozó Dani Mathers hozzátette: „Szerintem igenis szerelmeskedtek, több mint egy alkalommal, és az nem két percig tartott. Hef igenis él szexuális életet.”

A Playboy alapítója azt mondja, inkább az exmenyasszonya az, akinek az együttérzésünkre szüksége van az után a Howard Stern-interjú után, amelyben Harris becsmérelte Hef állóképességét.

„Sajnálom Crystalt. Elveszettnek tűnik” – tweetelte 26-án éjjel Hef.

Hef hozzátette, ő tényleg beleesett Harrisbe, de már úgy gondolja, hogy a lány becsapta őt: „Crystal meggyőzött arról, hogy imád engem. Ez volt a legelső hazugság.”

Azonban az idős mogul köszöni, jól van. Hálás az új, édes lányoknak, akik most mellette vannak: „Örülök, hogy jobb helyen vagyok Anna Sophia Berglund és Shera Bechard oldalán.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek